Logo Logo

Er wordt hard gewerkt in Stadhouderspark. In ieder deelplan gebeurt wel iets. En er is ook weer een nieuw deelplan in ontwikkeling. Er gebeurt veel in Stadhouderspark, heel veel!

Lees verder

In het nieuwe deelplan Het Buiten komen 7 seniorenwoningen. Speciaal voor deze woningen is een klankbordgroep opgericht.

Lees verder

Hoe verloopt de verkoopprocedure van de seniorenwoningen en hoe meld ik me aan? Wij leggen dit graag aan je uit.

Lees verder

Hoe verloopt de verkoopprocedure van de hoek, en rijwoningen en de 2 onder 1 kapwoningen en hoe meld ik me aan? Wij leggen dit graag aan je uit.

Lees verder

In Stadhouderspark is het nieuwe deelplan ‘Het Buiten’ in voorbereiding. De ligging van dit nieuwe deelplan is net als de andere deelplannen in Stadhouderspark uitstekend.

Lees verder

Aan de rand van Parkbos in Stadhouderspark komt het nieuwe appartementengebouw "Willem de Zwijger". Er komen in totaal 16 luxe appartementen verdeeld over 4 woonlagen.

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

De 8 appartementen en 4 penthouses in De Stadhouder zijn allemaal verkocht. Gefeliciteerd kopers! Het appartementencomplex ligt midden in Parkbos fase 3 en is momenteel in aanbouw.

Lees verder

Waarom is een persoonlijk account nodig als je straks een huis of appartement wilt kopen in Stadhouderspark? Wat zijn de voordelen en wat kun je er nog meer mee? Lees er alles over!

Lees verder

Ondanks het koude weer zijn de eerste grondwerkzaamheden uitgevoerd voor de bouw van Parkbos fase 3.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?