Opgeleverd

De Dorprand in het Stadhouderspark

Dorpsrand vormt de overgang van de bestaande villa’s van Vught-Noord naar Stadhouderspark. Vanuit Dorpsrand geniet je van het uitzicht op de heide. De halfvrijstaande herenhuizen en de vrije bouwkavels zijn met hun royale afmetingen zeer ruim opgezet, waardoor een groene en luxe uitstraling is gegarandeerd. De woningen, ontworpen met natuurlijke materialen als leisteen, hout en baksteen en met schuine kappen roepen bewust het beeld op van de bestaande luxe landhuizen die zo typerend zijn.

Herenhuizen en bouwkavels

Als je via de rotonde bij Stadhouderspark de Postweg ingaat dan rijd je al meteen de Dorpsrand in. Langs de Postweg ligt de Juliana van Stolberglaan en daar zie je grote, luxe halfvrijstaande herenhuizen. Hier tussenin lagen de zeer ruime vrije bouwkavels. 

Dorpsrand

Rijke detaillering

Uitzicht
Hout

Natuurlijke materialen zoals leisteen, hout en baksteen

Ook wonen in Vught?

Er komt helaas geen nieuw woningaanbod in de wijk Dorpsrand in Stadhouderspark. Wil jij ook wonen in Vught in een groene, natuurlijke omgeving? Op dit moment werken we de plannen verder uit voor Kloostergoed Theresia. Een unieke woonomgeving in Vught waarbij het authentieke karakter wordt gekoesterd én verrijkt. Je woont hier letterlijk in het groen, met de natuur als achtertuin. Bekijk voor meer informatie de website van Kloostergoed Theresia en abonneer je vrijblijvend op de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het nieuwbouwplan.

Kloostergoed Theresia