Het Buiten
Logo Logo

Ga je mee naar Het Buiten?

In Stadhouderspark in Vught spelen kinderen met vriendjes lekker veilig buiten op straat. Je geniet er van de groene omgeving en je hebt leuke contacten in de buurt. Je kunt er heerlijk wandelen met je met je hond en de omgeving is prachtig als je op je kleinkinderen past. Iets voor jou? Maak dan kennis met Het Buiten. Hier is het prettig wonen en leven!

Nieuwbouwwoningen in Het Buiten

Het Buiten bestaat uit 32 woningen. Er zijn 2 onder 1 kapwoningen, hoek- en rijwoningen en speciaal voor senioren komen er 7 patiowoningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het is hier prettig wonen voor iedereen! Voor de 7 patiowoningen is een klankbordgroep opgericht. De klankbordgroep heeft een actieve rol gespeeld bij de planontwikkeling van Het Buiten. De verkoop start naar verwachting in het 2e kwartaal van 2018. Is het wat voor jou? Meld je dan alvast aan als belangstellende en blijf op de hoogte! 

Bekijk de woningschetsen

Genieten van je oude dag
Veilig voor (klein)kinderen
Spelen in het groen
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Impressies Willem de Zwijger
De exterieurimpressies van de 16 appartementen zijn klaar. Ga jij straks voor een mooi en ruim 3-kamer appartement of misschien wel dat penthouse met dat fantastische uitzicht over het Parkbos?
Bekijk de impressies

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?