Opgeleverd

Wonen in woonkwijk Het Buiten

In Stadhouderspark in Vught spelen kinderen met vriendjes lekker veilig buiten op straat. Je geniet er van de groene omgeving en je hebt leuke contacten in de buurt. Je kunt er heerlijk wandelen met je met je hond en de omgeving is prachtig als je op je kleinkinderen past. Hier is het prettig wonen en leven!

Nieuwbouwwoningen in Het Buiten

Het Buiten bestaat uit 32 woningen. Er zijn 2 onder 1 kapwoningen, hoek- en rijwoningen en speciaal voor senioren zijn er 7 patiowoningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond gebouwd. Het is hier prettig wonen voor iedereen! Alle woningen zijn inmiddels opgeleverd.

Wonen in Vught?

Wil jij ook graag wonen in een prachtige, groene omgeving in Vught? Dat kan! De wijk Het Buiten in Stadhouderspark is helaas voltooid, maar op dit moment werken we de plannen verder uit voor Kloostergoed Theresia, een unieke leefomgeving in Vught. Je woont hier in een bos- en parkachtige setting waar je vanaf dag één schitterend woont. Bekijk de website voor meer informatie en abonneer je vrijblijvend op de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.