Het Buiten
Logo Logo

Zo mooi wordt Het Buiten in Stadhouderspark. De impressies van Het Buiten zijn helemaal klaar. Ook zo nieuwsgierig? Bekijk de beelden.

Lees verder

De plattegronden van de woningen in Het Buiten zijn helemaal klaar. Het inrichten kan beginnen. Bekijk de plattegronden bij de verschillende woningtypes.

Lees verder

Koop je straks een huis in Het Buiten van stadhouderspark, dan is het mogelijk om het hele verkooptraject online te doorlopen. De koop- en aannemingsovereenkomst voor de woningen van het Buiten kun je digitaal ondertekenen!

Lees verder

De eerste concept impressie van de woningen in Het Buiten is klaar!

Lees verder

Ben jij benieuwd hoe de verkaveling van de 32 woningen in Het Buiten eruit komt te ziet? Lees dan snel verder.

Lees verder

De meerderheid van de woningen in het nieuwe deelplan 'Het Buiten' worden gebouwd volgens de nieuwe BENG-eisen. Benieuwd wat dit betekent?

Lees verder

De plattegronden van de woningen in Het Buiten staan online. De schetsplattegronden zijn conceptbeelden en gaan straks nog wijzigen.

Lees verder

De 32 nieuwe woningen aan de Postweg komen tegenover de waterpartij aan het begin van de Postweg. Maar waar precies? Bekijk op de interactieve kavelkaart hoe de woningen komen te liggen!

Lees verder

De schetsontwerpen geven een impressie van de verschillende woningtypes in Het Buiten. Het ontwerpproces is nog volop in beweging.

Lees verder

In het nieuwe deelplan Het Buiten komen 7 seniorenwoningen. Speciaal voor deze woningen is een klankbordgroep opgericht.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?