Het Buiten
Logo Logo
29 juni 2017

Nieuw deelplan 'Het Buiten'

In Stadhouderspark is het nieuwe deelplan ‘Het Buiten’ in voorbereiding.

De ligging van dit nieuwe deelplan is net als de andere deelplannen in Stadhouderspark uitstekend. Je woont hier straks dichtbij het centrum van Vught, op loopafstand van de Vughtse Heide en binnen 10 minuten fietsen in het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch. Wat wil je nog meer?

Hoogwaardige architectuur

Dit nieuwe deelplan is getekend door dezelfde architect als de andere deelplannen in Stadhouderspark. Daardoor sluit de kwalitatief hoogwaardige architectuur, materiaalgebruik en afwerking goed aan bij de rest van Stadhouderspark. De nieuwe woningen zijn duidelijk familie van elkaar, maar ook hier weer met een eigen karakter. Zo komen er in het nieuwe deelplan ‘Het Buiten’ patiowoningen en in het middeldure koopsegment 2 onder 1 kapwoningen en hoek- en rijwoningen.

Nieuwsgierig naar de rest?

In de komende maanden wordt het plan verder uitgewerkt en ook de plattegronden en het afwerkingsniveau wordt verder geoptimaliseerd. 

De woningen in 'Het Buiten' zullen voldoen aan de eisen zoals deze gesteld gaan worden in 2020 (Bijna Energie Neutraal Gebouw - BENG). Daarom worden de woningen zeer energiezuinig. 

Heb je interesse in een woning in Het Buiten en wil je niets missen? Bereid je dan alvast voor en maak vrijblijvend een account aan van Mijn Eigen Huis. Je kunt dan online in jouw persoonlijke account jouw favoriete woningen opslaan en straks als de verkoop start jouw voorkeuren doorgeven. Meer weten?

Lees alles over Mijn Eigen HuisDe getoonde vanaf prijzen zijn nog niet definitief en geldt als koopsomindicaties voor de woningtypes.
Ook de schetsen zijn de eerste conceptbeelden en kunnen straks nog wijzigen, geoptimaliseerd worden.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?