Logo Logo

In het nieuwbouwplan Stadhouderspark zijn ook huurappartementen in aanbouw. Je kunt jezelf inschrijven voor deze appartementen. De verhuur verloopt via MVGM.

Lees verder

De inschrijving voor de koopwoningen in Het Buiten is 24 september gesloten. De toewijzing heeft reeds plaatsgevonden en je kunt de uitslag van de toewijzing zien in je Eigen Huis account.

Lees verder

Afgelopen maandag zijn we gestart met de verkoop van de woningen in 'Het Buiten'. De belangstelling is groot en dat zien we ook terug in het aantal inschrijvingen.

Lees verder

Vandaag start de verkoop van de woningen in Stadhouderspark - Het Buiten. Benieuwd of er ook een woning voor jou bij zit?

Lees verder

Jouw huis financieren

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Bij dit gebied zijn meerdere adviseurs van de Rabobank betrokken voor de financiering.

Lees verder

Het project Het Buiten neemt deel aan het ZEN-programma van het Lente-akkoord. ZEN staat voor Zeer Energiezuinige Nieuwbouw, van bijna energieneutraal (BENG) tot energieleverend, met de bewoner als uitgangspunt.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Op 17 september start de verkoop van de woningen in Het Buiten. Markeer de datum alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Benieuwd wat de nieuwe woningen in Stadhouderspark - Het Buiten gaan kosten? De prijzen zijn nu bekend.

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

De meerderheid van de woningen in het nieuwe deelplan 'Het Buiten' worden gebouwd volgens de nieuwe BENG-eisen. Benieuwd wat dit betekent?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?