Logo Logo

In het nieuwbouwplan Stadhouderspark zijn ook huurappartementen in aanbouw. Je kunt nú je interesse alvast kenbaar maken voor deze appartementen. De verhuur verloopt via MVGM.

Lees verder

De exterieurimpressies van de 16 appartementen in Willem de Zwijger staan online! Bekijk snel het resultaat!

Lees verder

Eerder hebben we al de concept plattegronden laten zien. Nu staan de definitieve plattegronden van de verschillende appartementen online. De plattegronden zijn van de woningtypes A tot en met F.

Lees verder

We leggen graag alvast aan je uit hoe de inschrijving in zijn werk gaat en hoe we de appartementen van Willem de Zwijger vervolgens gaan toewijzen.

Lees verder

In 2017 is er weer veel gebeurt in Stadhouderspark. Er is volop verkocht, gebouwd en opgeleverd. Dat is goed nieuws. Ook in 2018 staat er weer veel te gebeuren!

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

De appartementen van Willem de Zwijger liggen straks verdeeld vanaf de begane grond tot en met de 3e verdieping. Bekijk nu de ligging van alle appartementen!

Lees verder

De plattegronden van de appartementen in Willem de Zwijger staan online. De plattegronden zijn van de woningtypes A tot en met F.

Lees verder

De meerderheid van de woningen in het nieuwe deelplan 'Het Buiten' worden gebouwd volgens de nieuwe BENG-eisen. Benieuwd wat dit betekent?

Lees verder

De plattegronden van de woningen in Het Buiten staan online. De schetsplattegronden zijn conceptbeelden en gaan straks nog wijzigen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?