Logo Logo

Voorzieningen Stadhouderspark

Qua voorzieningen zit je perfect in Stadhouderspark. In Vught vind je alles wat je dagelijks nodig hebt… en nog veel meer. Van winkels tot scholen, van sportvelden tot speelplaatsen, zorgvoorzieningen en horecagelegenheden. Alles binnen handbereik. Handig toch?

Winkels en eten

Vught heeft een gezellig centrum met allerlei leuke winkels en gezellige straatjes. Ook in de horeca is er veel Brabantse levendigheid in de diverse cafés en goede restaurants. Het bourgondische 's-Hertogenbosch is om de hoek met haar sprookjesachtige grachtjes en intieme pleintjes. Verwen jezelf met een lunch in één van de sfeervolle horecagelegenheden of stap in het bruisende nachtleven van deze wereldstad.

Sporten en spelen

In de buurt van Stadhouderspark zijn volop mogelijkheden om te sporten. Van atletiek tot zwemmen. Cricket, hockey, tennis, voetbal en nog veel meer. In Vught kun je vrijwel alle sporten beoefenen. In Stadhouderspark zelf zit een tennis- en een atletiekvereniging, maar je kunt natuurlijk ook de fiets pakken en heerlijk de bossen in gaan.

Scholen en kinderopvang

In Stadhouderspark is Brede School Het Kwartier gevestigd. Deze nieuwe school heeft naast een openbare en rooms-katholieke basisschool ook een buitenschoolse opvang, een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal.

Zorgvoorzieningen

In Stadhouderspark is een praktijk van samenwerkende fysiotherapeuten waar je alle mogelijkheden hebt voor de behandeling van (sport)blessures. Voor een gezondheidscentrum kun je in Vught terecht. Op nog geen 10 minuten fietsen ben je bij het gezondheidscentrum met onder andere huisartsenpraktijken, een kindcentrum en een praktijk voor haptotherapie.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?