Parkbos
Logo Logo

Droom jij van nieuw wonen tussen oeroude bomen?

Uniek Parkbos

In het deelplan Parkbos in Vught woon je letterlijk tussen de volwassen bomen uit het oude kazerneverleden: de woningen zijn zorgvuldig ingepast tussen het vele groen. Hierdoor ademt Parkbos de groene sfeer van een bestaande villawijk. Als dat geen unieke nieuwbouwlocatie is!

Variatie in woningen

In Parkbos komen in totaal circa 78 woningen en 2 appartementengebouwen van maximaal 4 woonlagen. Je vindt er een aantal hoek- en rijwoningen, maar vooral royale 2 onder 1 kap- en vrijstaande (geschakelde) woningen. De karakteristieke woningen hebben witte gevels, schuine daken en grote gemetselde schoorstenen. Omdat er veel variatie is, door bijvoorbeeld een gedraaide kaprichting, ziet het straatbeeld er heel afwisselend uit. Benieuwd wat er nog beschikbaar is in Parkbos? Bekijk het woningaanbod.

Verkocht
Verkocht

Natuurlijk karakter

Het natuurlijke karakter van Parkbos wordt nog eens versterkt door de slingerende straten. Je auto parkeer je op je eigen terrein of in parkeervakken dichtbij de woningen. Minder auto’s in de straat betekent een nog mooier uitzicht. De groene uitstraling van Parkbos wordt verder versterkt door de erfafscheidingen van beukenhagen en hedera. Op en top ‘wonen in het groen’ dus, aan de rand van het bos. Dat wil jij toch ook?

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?