Opgeleverd

Uniek Parkbos

In het deelplan Parkbos in Vught woon je letterlijk tussen de volwassen bomen uit het oude kazerneverleden: de woningen zijn zorgvuldig ingepast tussen het vele groen. Hierdoor ademt Parkbos de groene sfeer van een bestaande villawijk. Als dat geen unieke woonwijk is!

Variatie in woningen

In Parkbos zijn er in totaal circa 78 woningen en 2 appartementengebouwen gebouwd. Het aanbod bestond uit hoek- en rijwoningen, maar vooral royale 2 onder 1 kap- en vrijstaande (geschakelde) woningen. De karakteristieke woningen hebben witte gevels, schuine daken en grote gemetselde schoorstenen. Omdat er veel variatie was, door bijvoorbeeld een gedraaide kaprichting, ziet het straatbeeld er nu heel afwisselend uit.

Natuurlijk karakter

Het natuurlijke karakter van Parkbos wordt nog eens versterkt door de slingerende straten. Je auto parkeer je op je eigen terrein of in parkeervakken dichtbij de woningen. Minder auto’s in de straat betekent een nog mooier uitzicht. De groene uitstraling van Parkbos wordt verder versterkt door de erfafscheidingen van beukenhagen en hedera. In Parkbos woon je op en top in het groen aan de rand van het bos.