Parkbos
Logo Logo

De exterieurimpressies van de 16 appartementen in Willem de Zwijger staan online! Bekijk snel het resultaat!

Lees verder

Eerder hebben we al de concept plattegronden laten zien. Nu staan de definitieve plattegronden van de verschillende appartementen online. De plattegronden zijn van de woningtypes A tot en met F.

Lees verder

We leggen graag alvast aan je uit hoe de inschrijving in zijn werk gaat en hoe we de appartementen van Willem de Zwijger vervolgens gaan toewijzen.

Lees verder

De appartementen van Willem de Zwijger liggen straks verdeeld vanaf de begane grond tot en met de 3e verdieping. Bekijk nu de ligging van alle appartementen!

Lees verder

De plattegronden van de appartementen in Willem de Zwijger staan online. De plattegronden zijn van de woningtypes A tot en met F.

Lees verder

Het ontwerpproces is nog volop in beweging, maar we willen de schetsen van het appartementencomplex Willem de Zwijger toch vast aan je laten zien.

Lees verder

Aan de rand van Parkbos in Stadhouderspark komt het nieuwe appartementengebouw "Willem de Zwijger". Er komen in totaal 16 luxe appartementen verdeeld over 4 woonlagen.

Lees verder

De 8 appartementen en 4 penthouses in De Stadhouder zijn allemaal verkocht. Gefeliciteerd kopers! Het appartementencomplex ligt midden in Parkbos fase 3 en is momenteel in aanbouw.

Lees verder

Waarom is een persoonlijk account nodig als je straks een huis of appartement wilt kopen in Stadhouderspark? Wat zijn de voordelen en wat kun je er nog meer mee? Lees er alles over!

Lees verder

Van de 12 appartementen in de Stadhouder zijn er nog maar 4 beschikbaar. Bekijk welke appartementen dat zijn.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?