Logo Logo

Wijken Stadhouderspark

Nieuwbouwproject Stadhouderspark in Vught bestaat uit 4 volkomen verschillende wijken. Typisch Vught is de Dorpsrand, Parkbos is wonen in het bos, Kazerne is een robuuste wijk en de nieuwste uitbreiding aan de rand van Stadhouderspark is Het Buiten. 

De Dorpsrand, typisch Vught

De Dorpsrand bestaat uit woningen die doen denken aan de bestaande luxe landhuizen die typerend zijn voor Vught. Er staan vrijstaande woningen, patiowoningen en halfvrijstaande herenhuizen. Liever zelf bouwen? Dat kan ook want er liggen zeer ruime bouwkavels aan de Dorpsrand. Deze wijk vormt het ideale overgangsgebied tussen de bestaande bebouwing van Vught Noord aan de ene kant en de Vughtse Heide aan de overzijde. 

Bekijk de Dorpsrand

Het Parkbos, het groene hart

In het Parkbos woon je echt in het bos. Alle bomen die je hier ziet staan, blijven behouden. De woningen worden zorgvuldig rond de volwassen bomen heen gebouwd. Er staan al prachtige moderne woningen in de allereerste fase van het plan en in vervolgfases komen traditionelere hoek- en rijwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande woningen met wit gekeimde gevels, schuine daken, grote schoorstenen en erkers. Liever een appartement in het bos? De kleinschalige appartementengebouwen Willem de Zwijger en De Stadhouder hebben zeer luxe appartementen en penthouses.

Bekijk de wijk Parkbos

Het Buiten, uitstekende ligging

De nieuwste wijk 'Het Buiten' ligt aan de noordzijde van het kazerneterrein en ligt vlakbij het Drongelens Kanaal. Hier komen 32 woningen in een rijk gedetailleerde architectuur. In dit deelplan komen hoek- en rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen, maar ook seniorenwoningen.

Bekijk de wijk

Kazerne, aan het Drongelens Kanaal

Nieuwbouwwijk Kazerne ligt aan de noordzijde van het kazerneterrein en grenst aan het Drongelens Kanaal. Hier zijn 42 woningen gebouwd in een traditionele en rijk gedetailleerde architectuur. De gevels zijn van donkerrode steen en hebben een robuuste uitstraling. De wijk bestaat uit hoek- en rijwoningen, halfvrijstaande- en vrijstaande woningen. Er is geen woningaanbod meer in deze wijk.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?